Auditointiloki vahvistaa tiedon omistajuutta

Kriittinen osa tietoturvaa on tiedon omistajuus. Avasen auditointiloki tarjoaa organisaation hallinnolle helpon ja kätevän tavan seurata, kuka ja milloin mitäkin salasanaa on käyttänyt tai vaihtanut ja mistä IP-osoitteesta.

Avanen on suomalainen ohjelmisto, jonka tiedot säilytetään Suomessa.

KÄYTETTÄVISSÄ
KAIKKIALLA VERKOSSA

Avanen on selainpohjainen järjestelmä, joka toimii kaikkialla verkossa. Sovelluksia ei tarvitse asentaa erikseen työasemiin. Näin ollen tietoturvallisuus säilyy keskitettynä ja helposti hallittavana kokonaisuutena.

HANKI AVANEN

LOOGINEN JA HELPPOKÄYTTÖINEN RATKAISU

Avasen käyttäminen nopeuttaa palveluihin ja tileille kirjautumista ja tekee näin yrityksen arjesta sujuvampaa. Salasanat ja muu Avasen sisältämä data on käytettävissä kaikilla laitteilla, joilla pääsee verkkoon. Kaikki tärkeät tunnukset vain yhden sisäänkirjautumisen päässä.

HANKI AVANEN

JÄRJESTELMÄ LUO VAHVAT SALASANAT PUOLESTASI

Avanen pitää sisällään myös generaattorin uusien vahvojen salasanojen luomiseen. Sen avulla voi luoda turvallisia salasanoja annettujen raamien mukaisesti kaikkiin tarvittaviin käyttökohteisiin.

HANKI AVANEN

TIEDOT EIvät JÄÄ
YHDEN KÄYTTÄJÄN TAAKSE

Avanen mahdollistaa käyttöoikeuksien jakamisen usealle käyttäjälle, jolloin tärkeät tiedot eivät jää yhden henkilön taakse. Käyttöoikeudet voidaan jakaa tapauskohtaisesti ja yksittäiseen tietoon pääsee käsiksi vain määrätyt henkilöt. Näin yrityksessä pysytään tietoisena siitä, ketkä mitäkin tietoja hallitsevat ja mitä rekisterissä tapahtuu.

HANKI AVANEN